Vatan Partisi üreticiler ile buluşuyor: Adres bu sefer Anamur

Vatan Partisi'nin Üretim Devrimi Kurultayları tüm hızıyla sürüyor. Kurultay’ın adresi bu kez Mersin’in Anamur İlçesiydi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı’nın konuşmacı olarak katıldığı Kurultay’da üreticiler bölgedeki sorunları anlattı. Bursalı yaptığı konuşmada, üreticilerin baş tacı olduğu Milli bir hükümet kurulmasının koşullarının oluştuğunu belirtti.

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi Türkiye'yi ekonomik krizden çıkarmak için il il kurultaylar düzenliyor, üreticilerle buluşuyor, ekonominin çözümünü anlatıyor. Üretim Devrimi Kurultayları'ının adresi bu defa Mersin’di.

Mersin’in Anamur ilçesinde yapılan kurultaya çok sayıda üreticinin yanı sıra; Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Vatan Partisi İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, Anamur İlçe Başkanı Nakiye Çamlı, Anamur- Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Muz-Bir Eski Başkanı Mehmet Güzel, Köprübaşı Muhtarı Şahabettin Doğan , Karalarbahşiş Mahallesi Muhtarı Murat Aydın , Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Mustafa Aytugan , Malaklar Mahallesi Muhtarı Mustafa Dağ, Kaşdişlen Mahallesi Muhtarı İbrahim Erdoğan ve Anamur Tropikal Meyve Yetiştiriciliği Kooperatifi Başkanı Ergun Doğan da katıldı.

Kurultayda konuşma yapan Vatan Partisi Genel Başkan Sekreteri Özgür Bursalı, faizcileri milletin efendi yapan 24 Ocak 1980 kararlarının sonunun geldiğini belirtti.

Çiftçilerin borçlar yüzünden battığını söyleyen Bursalı, üretimin devam edebilmesi için, çiftçi batacağına 9 ayda 80 milyar TL kar eden bankaların batması gerektiğini ifade etti.

Kanal İstanbul Projesi’nin gereksiz bir yatırım olduğunu belirten Bursalı’nın hedefinde şatafata milyonlarca lira ödenek ayıran yöneticiler vardı.

Bursalı, üreticilerin Milli Hükümeti’nin Vatan Partisi’nin öncülüğünde kurulacağı günlerin geldiğini belirtti.

Kurultay’da konuşan Muz-Bir Eski Başkanı Mehmet Güzel’in gündeminde muz ve çilek fiyatları, hedefinde ise hükümetin tarım politikaları vardı.

Sermaye şirketlerine kredi ve destekler verilerek küçük üreticinin bitirildiğini söyleyen Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, “Muz da sermayedar desteklenecekse sanayi yatırımları için desteklenmeli.” dedi.

Ahmet Şeref Gümüş, muz üretimindeki sorunların çözümünü sıraladı.

# vatan partisi # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # anamur # Mersin Anamur # üretim devrimi kurultayları