Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi: Sol bek için temasa geçildi!

Fenerbahçe için ara transfer döneminin bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor. Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe, Gaziantep forması giyen Hamza Mendyl için nabız yokladı.

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi: Sol bek için temasa geçildi!

Haber: Figen Civan / Erdem Özdemir

Gaziantep Futbol Kulübü’nde kiralık olarak forma giyen oyuncunun sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Shalke 04’ten kiralanan oyuncu, yakın çevresinden Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Fenerbahçe yöneticileri, Hamza Mendyl’nin menajeriyle temasa geçtiği ve Mendyl’e bu bilgiyi vermesinin ardından oyuncunun Fenerbahçe’de forma giymeyi çok istediği konuşuldu.

24 yaşındaki sol bek, yakın çevresine “Fenerbahçe menajerimle görüşmüş, Ocak’ta beni almak istiyorlar ama sezon sonuna kadar sözleşmem var.” dediği öğrenildi. Fenerbahçe ilk etapta ara transfer döneminde oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Transfer ocak ayında gerçekleşmezse, sezon sonu Schalke 04’ün kapısı çalınacak. Oyuncunun Schalke 04 ile Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HAMZA MENDYL KİMDİR?

Oyuncu Profili:

Kulüp: Gaziantep FK (Shalke 04 kiralık)

Doğum tarihi/Yaş: 21 Eki 1997 (24)

Doğum yeri: Fas/Casablanca

Uyruk: Fas

Mevki: Sol Bek

Uluslararası maçlar/goller: 20/0

Süper Lig: 11 maç, 1 gol, 2 asist

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu birkaç oyuncu ile takviye etmeyi planlıyor.

Vitor Pereira ile yollar ayrılacak mı? yoksa Pereira’nın isteği doğrultusunda mı bu transfer hamlesi yapılıyor? henüz belirsizliğini koruyor.

FENERBAHÇE PUAN FARKINI KAPATMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Süper ligin 16.haftasında lider Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında maç eksiğiyle 12 puan fark bulunuyor. Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanından eli boş döndü. Fenerbahçe ise, Gaziantep deplasmanına lider ile puan farkını 9’a indirmek için çıkacak. Gaziantep- Fenerbahçe maçı pazartesi saat 20.30’da oynanacak.

AVRUPA’DAKİ RAKİP BELLİ OLUYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde üst tur kuraları yarın çekilecek.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde düzenlenecek kura töreninin ardından Türk takımlarından Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe'nin üst turdaki rakibi belirlenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kuraları, TSİ 14.00'te başlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde ise TSİ 15.00'te başlayacak kura töreninde, play-off turu eşleşmeleri yapılacak.

Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Galatasaray'ın rakibi ise play-off turunun sona ermesinin ardından 25 Şubat 2022'de düzenlenecek kura töreninde belirlenecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise play-off turu kuraları, TSİ 16.00'da çekilecek. Sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri arasında Maccabi Tel Aviv, Partizan, Bodo/Glimt, Randers, Slavia Prag, PAOK, Karabağ, Vitesse veya Tottenham yer alıyor.

Takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle Tottenham'ın, Rennes ile ertelenen UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu maçının sonucuna, UEFA karar verecek. İngiliz ekibin maçı hükmen kaybetmesi veya söz konusu karşılaşmada alınabilecek puanların hesaba katılmaması durumlarında, Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkacak muhtemel rakibi, Vitesse olacak.

# fenerbahçe # uefa avrupa ligi # Gaziantepspor # Schalke 04 # sol bek # transfer haberleri # fenerbahçe transferleri # fenerbahçe transfer haberleri # Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi # Fenerbahçe kura çekimi