Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginde bombalı tuzak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'teki mitingi için görevlendirilen bir polis memurunun aracının altından patlayıcı düzenek çıktı. Polisin dikkati sayesinde facia son anca engellendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginde bombalı tuzak

Beyaz TV'nin haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt mitingine yönelik teröristlerin kanlı oyunu son anda bozuldu.

Habere göre, Erdoğan'ın mitinginde bir aracın altına patlayıcı yerleştirildi. Teröristler patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlatıp infial yaratmayı planladı.

Teröristler miting alanına ya da siyasi figürlere yaklaşamayacaklarını bildikleri için çevre illerden görevlendirilecek çevik kuvvet polislerini hedef olarak seçti.

Mardin'den Siirt'teki mitinge görev için gidecek polis memurunun aracının altına gizlice uzaktan kumandalı patlayıcı yerleştirildi.

POLİSİN PATLAYICI FARK ETMESİ KATLİAMI ÖNLEDİ

Aracını muhtemelen miting alanı yakınlarına ya da emniyet müdürlüğünün kendilerine tahsis edeceği bir otoparka bırakacak olan polis memurları dışında, aracın bulunduğu yerde başka polisler de olacaktı.

Ancak iki polis memurunun aracın altındaki patlayıcıları erken fark etmesi ile teröristlerin planı suya düştü.

PATLAYICI DÜZENEK İMHA EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen TEM Büro Amirliği ve Bomba Uzmanı Ekiplerince patlayıcı düzenek imha edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaptı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

# polis # cumhurbaşkanı erdoğan # son dakika # son dakika haberleri # TEM # miting # patlayıcı # suikast # son dakika erdoğan haberleri # Erdoğan haberleri # bomba imha # bombalı tuzak # Erdoğan suikast