Antalya'da şiddetli fırtına

Antalya’da kuvvetli rüzgârın ardından gelen fırtına ve sağanak etkili oluyor. Zaman zaman şiddetini artıran fırtına ve sağanak, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Ağaçlar devrildi. Denizde dev dalgalar oluştu.

Antalya'da şiddetli fırtına

Meteorolojinin ‘Turuncu kodlu’ uyarısının ardından akşam saatlerinde Antalya’da kuvvetli rüzgâr ve sağanak etkili oldu. Sabah saatlerinde etkisini artıran rüzgar fırtınaya dönüştü.

Sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu. Bazı bölgelerde trafik aksadı. Fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi.

İtfaiye ekipleri, 45 istasyonda 600 personelle ihbarlara müdahale için hazır bekliyor. Bir yandan da kentte devrilen ağaçlar ekiplerce kaldırılmaya çalışılıyor.

HAVA YOLU TRAFİĞİ DE ETKİLENDİ

Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluştu. Antalya Havalimanı'nda da uçak seferleri aksadı. Sabah saatlerinde Antalya'dan İstanbul'a gitmesi planlanan uçuş programı iptal edildi. İstanbul'dan Antalya'ya gelecek 3 uçak ise Dalaman ve Konya'daki havalimanlarına yönlendirildi.

Kentte gözler fırtınanın yoğunlaştığı sahil şeridindeki üretim merkezlerine çevrildi.

Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanağın, gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

# istanbul # antalya # sağanak # Konya # antalya hava durumu # Dalaman # rüzgar # konyaaltı # antalya fırtına # şiddetli fırtına # Antalya Havalimanı # dalga # antalya son dakika # dev dalga # su birikintisi # turuncu kod uyarı