Görev Vakfı'ndan İzmir'de atılım toplantısı: Üniversites, huzurevi ve holding projeleri anlatıldı

Ulusal Kanal'ın da bünyesinde bulunduğu Görev Vakfı büyümeye devam ediyor. Vakıf İzmir’de atılım toplantısı düzenledi. Toplantıda vakfın yeni projeleri olan Asya Çağı Üniversitesi, huzurevleri, üniversite gençlerine burs çalışmaları ve Görev Holding çalışmaları anlatıldı.

Görev Vakfı'ndan İzmir'de atılım toplantısı: Üniversites, huzurevi ve holding projeleri anlatıldı

Görev Vakfı atılım toplantılarına İzmir’den başladı. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda vakfın faaliyetleri ve yeni projeleri kapsamlı olarak anlatıldı.

İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri Vakfı Başkanı Erkan Önsel, Görev Vakfı’nı Türkiye’deki diğer vakıflardan ayıran özelliklerini anlattı:

- Görev Vakfı devrimci bir vakıftır, sistemin vakıflara benzemez. Biz vicdanımızı aklamak için bir araya gelmedik. Milletimizin kaderi ile birleşen, kurtuluş mücadelesine katılan perspektifle bir araya geldik.

Görev Vakfı’nın yarattığı yayın organlarının eşi benzeri olmadığını belirten Önsel, İzmirlileri Görev Vakfı’na üye olmaya çağırdı:

- Binlerce üye… Büyük işler… Zor işleri çözmek için aidiyet bağı ile ortaya koymak gerek. İzmirlileri Görev Vakfı'na üye olmaya davet ediyoruz.

Asya Çağı Üniversitesi Girişim Komitesi Başkanı Şule Perinçek de Asya’nın önder ülkeleri Türkiye, Rusya, Çin ve İran otaklığı ile inşa edilecek üniversitenin ayrıntılarını anlattı.

Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen, misyonlarının Avrasya’ya açılan kapı olduğunu söyledi. Şen, Görev Holding’in yatırım projelerini anlattı.

- Rusya ile likid doğalgaz ortaklığı, KKTC’de atık üretim tesisine talip olduk. Irak’ta İranlı partnerlerimizle demir çelik fabrikası işi yapacağız. Otomotiv alanında ortak üretim çalışmaları sürdürüyoruz. Turzim turları yapılacak. ROSATOM’un Nükleer Tıp ürünü cihazları ve sanayi yan ürünlerinin Türkiye’de pazarlamak için anlaşma yapmak üzere anlaşmış durumundayız.

Görev Vakfı Huzur Evleri Koordinatörü Hasan Ali Kızılırmak da Havran ve Biga’da yapılacak huzurevinin özelliklerini sıraladı.

Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın önemini aktaran Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Görev Vakfı’na üye olmanın önemine dikkat çekti.

Toplantıda çok sayıda isim Görev Vakfına üye oldu.

# görev holding # aydınlık # erkan önsel # burs # Avrasya # görev vakfı # mustafa ilker yücel # şule perinçek # huzurevi # asya çağı üniversitesi # Ulusal Kanal Görev Vakfı # tugay şen # Hasan Ali Kızılırmak # görev vakfı nedir