Öncüler Türk Gençliği ile kucaklaştı: Vatan Partisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türk-İş yetkilileri kurultaya katıldı

Türkiye'nin öncü kuvvetleri Ankara'da yapılan "Çalışan Gençlik Üreten Türkiye Kurultayı"nda gençlik ile kucaklaştı. Kurultaya mesaj gönderen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, kurultayın üstlendiği misyonu taktirle karşıladığını söyledi. Türkiye’nin gençliğiyle yükselen Asya’nın en önünde olduğunu belirten Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, “Sizler Türkiye’nin işsiz ordusu değil, çalışan ordusu olacaksınız" dedi. Türk-İş Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin ise konuşmasında, “Türk toplumu sizlerle daha ileriye gidecektir” ifadelerini kullandı.

Öncüler Türk Gençliği ile kucaklaştı: Vatan Partisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türk-İş yetkilileri kurultaya katıldı

62 üniversite topluluğunun düzenlediği Çalışan Gençlik Üreten Türkiye programına çok sayıda onur konuğu katıldı. Katılanlar arasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin diğer yöneticileri, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu adına danışmanı Emre Şahin ve Türk-İş Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin yer aldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep programına katıldığı için kurultaya gelemeyen Gençlik Bakanı Mehmet Kasapoğlu, gençlere bir mesaj gönderdi:

- Çalışan Gençlik Üreten Türkiye kurultayının üstlendiği misyonu takdirle karşılıyorum. Kurultayın düzenlenmesinde başta TGB olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

VATAN PARTİSİ LİDERİ GENÇLERLE BULUŞTU

Kurultayda gençlere seslenen, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek Türkiye’nin gençliğiyle yükselen Asya’nın en önünde olduğunu belirtti. Perinçek, Z kuşağı tartışmalarına yönelik de mesajlar verdi:

- Biz şimdi Türkiye’nin geleceğine gençliğiyle üretici gücüyle güvenle bakıyoruz. En büyük üretici güç olan Türk milletinin en dinamik fedailerisiniz. Z kuşağı yok, Türk gençliği var. Yükselen Asya uygarlığının önünde gençliğiyle birlikte yürüyen bir Türkiye var önümüzde. Asya’nın devletleri, milletleri yeni bir uygarlık kuruyor. Asya, gençliğiyle ayağa kalkıyor. Kamucu bir uygarlık geliyor. Türkiye’nin 40 yılını, 80 yılını sizin sayenizde sigortaladık. Atlantik, Türkiye’ye borçlanmayı, bölünmeyi dayatamıyor, dayatamayacak.

Türk-İş Genel Sekreter Yardımcısı emekli Vali Mehmet Çetin de Türkiye’nin gençleriyle daha da ileriye gideceğini ifade etti:

- Gelecek Türk toplumu sizlerle daha ileriye ilerleyecektir. Bundan hiç şüphem yoktur.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan ve Türk-İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da kurultaya yazılı mesaj gönderdi.

# ankara # erdoğan # vatan partisi # Doğu Perinçek # tgb # türk iş # türkiye gençlik birliği # gençlik ve spor bakanlığı # Türk Gençliği # Mehmet Çetin # Z kuşağı # Çalışan Gençlik Üreten Türkiye Kurultayı # Mehmet Kasapoğlu # Türk Gençliği TGB