Pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in tedavisi Antalya'da devam edecek

Gaziantep'te, pitbul cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş için Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Minik Asiye, hava ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edildi.

Pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in tedavisi Antalya'da devam edecek

Gaziantep’te iki pitbul cinsi köpeğin saldırısına uğrayıp, ağır yaralanan Asiye Ateş’in tedavisine Akdeniz Üniversitesi’nde devam edilecek.

Asiye Ateş'e ilk müdahale Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapıldı. Ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Ateş'in tedavisi için Sağlık Bakanlığı devrede.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyada ilk rahim naklini, Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüştü. Tedavinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yapılmasını istedi. Bunun üzerine minik Asiye için hastanede gerekli hazırlıklar yapıldı.

Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen hava ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Yoğun bakım servisine alındı.

Asiye Ateş'in tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi takip edecek.

Aile Asiye'den gelecek güzel haberi bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş ile telefonda görüşerek bilgi aldı.

# antalya # ​Gaziantep # Akdeniz Üniversitesi # pitbull # asiye ateş # pitbull asiye ateş # Asiye Ateş sağlık durumu # Asiye Ateş pitbull saldırısı