Kar yağışı etkisini gösterdi

Kar yağışı yurdun dört bir yanında etkili oluyor. Birçok kentte eğitime ara verildi. Yetkililer don ve buzlanmaya karşı uyarıda bulundu.

Kar yağışı etkisini gösterdi

Yurdun büyük bölümü kar etkisi altında. Birçok kentte eğitime bir gün ara verildi.

Hakkâri Çukurca, OrduMesudiye, Vanİpekyolu, Tuşba ve Edremit’te, KastamonuBozkurt, Abana ve Çatalzeytin ilçelerinde eğitime bir günlük ara verildi.

Zonguldak ve Rize’de de eğitime bir gün ara verildi. Artvin’de Borçka, Murgul, Hopa, Arhavi ve Kemalpaşa ilçelerinde, eğitim kar engeline takıldı.

Bartın ve Trabzon’da yoğun kar yağışı ve don nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullar 1 gün tatil edildi.

Giresun’da taşımalı ve köy okullarında eğitime bir günlük ara verildi. İlçe merkezlerinde bulunan okullar eğitime devam ediyor.

Trabzon, Artvin, Ordu, Rize ve Zonguldak’ta engelli ve hamile kamu çalışanlarının bir günlük idari izinli olduğu duyuruldu.

Van, Hakkâri, Muş ve Bitlis'te 662 yerleşim biriminin yolu kardan kapandı. Ekipler yolları ulaşıma açmak için çalıma yapıyor. Öte yandan aynı iller için çığ uyarısı yapıldı.

# ordu # trabzon # kastamonu # Hakkari # giresun # bitlis # kar # Bartın # kar yağışı # van # çukurca # Hava durumu # rize # muş # zonguldak # kış # buzlanma # bozkurt # don # ipekyolu # Edremit # meteoroloji hava durumu # Tuşba # Abana # okullar tatil mi # hava durumu haberleri # mesudiye # kar haberleri # çatalzeytin # tatil olan iller # okullar kar tatili # son dakika meteoroloji