Vatan Partisi'nden Ege çıkarması: ''İktidar için üreticiler görev başına''

Vatan Partisi İzmir’in Aydın ve Manisa sınırı ilçeleri Kiraz ve Beydağ’a çıkarma yaptı. Köyler tek tek ziyaret ediliyor, üreticinin sorunları yerinde tespit ediliyor. İzmir’e 155 km uzakta yer alan ilçelerde Vatan Partisi’ne köylüden büyük ilgi var. Toplantılarda İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz “Köylü milletin efendisi, efendilerin iktidarını kurma zamanı” diyerek köylüleri Vatan Partisi’nde göreve davet etti.

Vatan Partisi'nden Ege çıkarması: ''İktidar için üreticiler görev başına''

Haber-Kamera: Özgür Doğu Saymaz

Ekonomiye dair umut tüccarlığının yapıldığı dönemde Vatan Partisi, Türkiye’nin gört bir yanını geziyor, üreticilerin sıkıntıları yerinde tespit ediliyor. Çözüm önerilerini anlatıyor.

Görüntüler İzmir’in Kiraz İlçesinde bir köy kahvesinden. Köylüler, Vatan Partisi yöneticilerini pür dikkat dinliyor. Konu ise Üretim Devrimi.

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Kiraz İlçe Başkanı Özkan Karatepe 3 günlük ziyaretler kapsamında Kiraz ve Beydağ ilçelerinde üreticiler ile buluştu.

Üreticilerin yaşadığı zorlukları tek tek not alan Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, çözüm için üreticinin iktidar olması gerekir dedi.

Cengiz, üreticinin iradesinin belirleyici olduğu bir döneme girildiğini söyledi.

Kiraz ilçesinde İğdeli ve Doğancılar köyünde yapılan toplantılar sonucu 11 üretici Vatan Partisi’ne üye oldu. Üretim Devrimi Kurultayı yapılması için kollar sıvandı.

Vatan Partisi yönetimi Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Ak Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, CHP’li Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile Beydağ Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Erkan Yağcı ile de görüşmeler yaptı.

# Manisa # izmir # aydın # vatan partisi # ekonomi # üretici # köylü # üretim # kiraz # çağdaş cengiz