Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamar: ''Kur Korumalı Vadeli Mevduat'a geçiş milli bir görevdir''

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan kur korumalı mevduat programı ile ilgili Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yaptı. Dövize karşı Türk Lirası'nı korumasının milli görev olduğunu söyleyen Arslan, bu uygulama ile kurdaki köpüğün alındığını belirtti. Arslan dövizini bozdurmaktan çekinen vatandaşlara da çağrı yaptı.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'dan Ulusal Kanal'a özel açıklamar: ''Kur Korumalı Vadeli Mevduat'a geçiş milli bir görevdir''

Haber: İnci Erdoğan - Kamera: Melik Nacar

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Türk Lirasını koruma hamlesini değerlendirdi, bu hamlenin bir milli görev olduğunu söyledi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kur korumalı mevduat programı ile ilgili Ulusal Kanal'a özel açıklamala yaptı. Bu hamleyle kurdaki köpüğün alındığını söyleyen Arsaln ''döviz kurları belli bir seviyede istikrar kazandı.'' dedi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, uygulamanın ayrıntıları hakkında da bilgi verdi.

Dövizini bozdurmakta endişeli olan vatandaşlara seslenen Osman Arslan bunun milli bir görev olduğunu belirtti:

- Hiç gerek yok bu endişeye. Vade sonunda o dövizine kavuşacak ve bunu yapmakla hem ülke ekonomisine hem de istikrara çok ciddi katkı sağlayacaklar. Bunu gözardı etmemek lazım ve bunun bir milli görev olduğunu düşünüyorum.

# ekonomi # ulusal kanal # halkbank # Osman Arslan # Mevduat # Kur korumalı mevduat