CHP'den karar çıktı: Tanju Özcan ve Alim Karaca için uyarı cezası

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Yüksek Disiplin Kurulu, Özcan ve Karaca hakkındaki kararInı duyurdu. Başörtülü bir kadına iğren imalarda bulunan Özcan ve bir vatandaşla küfürlü telefon konuşması yapan Karaca'ya uyarı cezası verildi.

CHP'den karar çıktı: Tanju Özcan ve Alim Karaca için uyarı cezası

CHP'li Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan, başörtülü bir kadına yönelik ifadeleri nedeniyle uyarı cezası istemiyle, Fethiye Belediye BaşkanıAlim Karaca da bir vatandaş ile yaptığı küfürlü telefon konuşması nedeniyle yine uyarı cezası istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na'ya sevk edilmişti.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), MYK tarafından “uyarı” talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında kararını verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Muğla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında “Uyarma Cezası” verildi.

CHP YDK, Özcan ve Karaca'nın dosyalarını görüşmek üzere genel merkezde toplanmış, 3 saat süren toplantıda iki dosyada da eksiklikler olduğu tespit edilmişti. Özcan ve Karaca hakkında verilecek karar, dosyalardaki eksiklikler nedeniyle bugüne ertelenmişti.

# chp # uyarı # Yüksek Disiplin Kurulu # alim karaca # CHP MYK # tanju özcan # uyarı cezası # Bolu Belediye Başkanı