Bakan Soylu: ''Huzurlu bir Suriye güçlü ve büyük bir Türkiye'dir''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'da Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'nda konuştu. ABD'den fon alan yayın kuruluşlarına sert tepki gösteren Soylu, "ABD'den para alıp Türkiye aleyhine yayın yapan haindir." dedi. Türkiye'nin etrafındaki coğrafya için huzur ve barış istediğini belirten Soylu, "Huzurlu bir Suriye, güçlü ve büyük bir Türkiye'dir." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: ''Huzurlu bir Suriye güçlü ve büyük bir Türkiye'dir''

İçişleri BakanıSüleyman Soylu, Antalya'da Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'nda konuştu.

Hedefinde ABD'den para alıp Türkiye aleyhine yayın yapan basın kuruluşları vardır. Sert eleştirilerde bulundu.

Soylu, ABD'den fon alan bazı medya kuruluşları ve gazetecileri işaret ederek tepki gösterdi. "ABD'den para alıp Türkiye aleyhine yayın yapan haindir" dedi.

Konuşmasında Cumhuriyet vurgusu yapan Soylu, "Bizim bir özelliğimiz daha var, Cumhuriyet'in ikinci asrını teslim edecek nesiliz." ifadelerini kullandı.

Terörle mücadelede de kararlılık vurgusu da yaptı Bakan Soylu. "En büyük tehlikemiz terörle mücadelede kendimizi yeterli görmektir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin etrafındaki coğrafya için huzur ve barış istediğini belirtti. "Huzurlu bir Bağdat, barışçıl bir Bağdat, güçlü ve büyük bir Türkiye’dir. Huzurlu bir Suriye, güçlü ve büyük bir Türkiye'dir" vurgusu yaptı.

# abd # türkiye # amerika # cumhuriyet # süleyman soylu # İçişleri Bakanı # coğrafya # türkiye suriye