Vatan Partisi'nden yeni görevlendirmeler

Üreticilerin milli hükümetini kurmak için çalışmalarına hız veren Vatan Partisi iktidar yürüyüşü için Genel merkez'den bavul harekatı başlattı. Partinin önemli kadroları yurt genelinde kritik görevlere atandı. Bavulunu hazırlayan Vatan Partisi yöneticileri yeni görevlerine başladı. Çağdaş Cengiz İzmir İl Başkanı, Ahmet Suseven Adana İl Başkanı ve Doğan Özkan Aydın İl Sekreteri olarak iktidar olmak için çalışmalara başladı.

Vatan Partisi'nden yeni görevlendirmeler

Türkiye genelinde Vatan Partisi rüzgarı esiyor. Parti yöneticileri yurdun dört bir yanında Üretim Devrimi Kurultayları yapıyor. Ürecilerin baş tacı olması için önemli çalışmalar yürütülüyor.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu başta olmak üzere yurt genelinde üye atılımlarını sürdüren Vatan Partisi, yeni ilçe başkanlıkları da açmaya devam ediyor.

Vatan Partisi'nin iktidar yürüyüşü de hızlandı.Bu kapsamda 3 isim bavulunu hazırladı yeni görevlere atıldı.

Vatan Partisi tarafından İzmir, Aydın ve Adana il başkanlıklarında 3 yeni görevlendirme yapıldı. Vatan Partisi MYK Üyesi Çağdaş Cengiz İzmir İl Başkanı, Vatan Partisi Merkez Örgütlenme Bürosu Üyesi Ahmet Suseven Adana İl Başkanı, Vatan Partisi Genel Sayman Yardımcısı Doğan Özkan Aydın İl Sekreterliği görevini üstlendi.

VATAN PARTİSİ'NDEN YENİ GÖREVLENDİRMELER

Üye atağına geçen Vatan Partisi büyüyor. Yeni görevlendirmelerle birlikte örgütlenme atılımları daha da artacak.

Yeni görevler için kolları sıvayan Çağdaş Cengiz, Ahmet Suseven ve Doğan Özkan altın çağın, altın illerini yaratmak için iş başı yaptı.

Türkiye'nin bir daha atlantik prangalarına bağlanmaması için çok sayıda çalışma yürütülecek.

# izmir # adana # aydın # vatan partisi # çağdaş cengiz # Ahmet Suseven # Vatan Partisi yeni görevlendirmeler # Doğan Özkan