Devlet Bahçeli kaos planı olduğuna dikkat çekti: ''Küresel emperyalizm için deniz bitti''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen 16. dönem sertifika töreninde konuştu. İhtiyaç duyulan akli, siyasi demlenme sürecinin tamamlandığını söyleyen Bahçeli, "Küresel emperyalizm için deniz bitmiştir." dedi. Bahçeli, kaos planı olduğunu söyledi. Üretim odaklı ekonomi modelini eleştirenlere de yanıt verdi. "Türk lirasını bayrak gibi savunmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı. Barışçıl protesto söylemlerini dillendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. "Türkiye’den bir Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli kaos planı olduğuna dikkat çekti: ''Küresel emperyalizm için deniz bitti''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Gündeminde hem iç hem de dış siyaset vardı. "Küresel emperyalizm için deniz bitmiştir." dedi. Kaos planı olduğuna dikkat çekti:

- Türkiye'yi hastalandırmak için kriz, kaos, darbe ve nifak üretimini sahaya süren emperyalizm için hamdolsun deniz bitmiştir. Türk Milleti uzun çalışma ve sabır neticesinde kozasından çıkmayı başardı.

BAHÇELİ'DEN TÜRK LİRASI ÇIKIŞI

Bahçeli, "kriz, kaos, darbe ve nifak üretimini sahaya süren emperyalizm için deniz bitti" dedi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, Üretim odaklı ekonomi modelini eleştirenlere de tepkiliydi. "Türk lirasını bayrak gibi savunmaya devam edeceğiz" vurgusu yaptı.

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Barışçıl protesto söylemlerini dillendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. "Türkiye’den bir Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

CHP-HDP ittifakıyla ilgili de konuştu Bahçeli. Erken seçim iddialarıyla ilgili barışçıl protesto söylemlerinin başarıya ulaşmayacağını söyledi.

KAZAKİSTAN'DAKİ AMERİKANCI KALKIŞMA

MHP Genel Başkanı Kazakistan'daki Amerikancı kalkışmayla ilgili de değerlendirmelerde bulundu." Sadece yapılan zamlardan dolayı sokak gösterilerinin tezahür ettiğini söylemek akıl tutulmasıdır" dedi.

# mhp # devlet bahçeli # ekonomi # erken seçim # millet ittifakı # emperyalizm # üretim # kazakistan # devlet bahçeli haberleri # cumhur ittifakı # kaos planı # kaos # Devlet Bahçeli açıklamaları # devlet bahçeli kazakistan