Bafetimbi Gomis Galatasaray'a mı dönüyor?

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bafetimbi Gomis'in transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Burak Elmas, Fatih Terim'in ayrılığı ile ilgili de konuştu.

Bafetimbi Gomis Galatasaray'a mı dönüyor?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Habertürk TV'de Fatih Altaylı ile Teke Tek programına katıldı.

Burak Elmas, programda Galatasaray'ın transfer gündeminden, Fatih Terim'in ayrılığına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

''GOMİS GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİRİ''

Burak Elmas, Fatih Altaylı ile Teke Tek'de transfer çalışmalarına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

2017-2018 sezonunda Galatasaray'da top koşturan ve Süper Lig'de gol krallığı yaşayan, forma giydiği Al-Hilal'den ayrılan Bafetimbi Gomis'in transferi ile ilgili konuşan Burak Elmas, ''Gomis de görüştüğümüz oyunculardan biri.'' dedi.

Takımdan ayrılacak isimler hakkında da açıklamalarda bulunan Elmas, ''Yedlin büyük ihtimal takımdan ayrılacak. Onun yerine Omar'ı koyacağız. Gözü iyileşti.'' değerlendirmesinde bulundu.

FATİH TERİM İLE YOLLARIN AYRILMASI

Fatih Terim ile yolların ayrılmasına değinen Elmas şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray Kulübü başkanı istediği teknik direktörle istediği zaman görüşebilir. Domenec Torrent ile görüşmeleri ben yaptım. Terim'in sonuna kadar arkasında durdum. Yazdan beri bir görüşme yok. Fatih Terim'e de görüşmeleri anlattım. Fatih Terim ile yolların ayrıldığı zamanki verilere bakarsanız bu kararı almak için yeterli sebebim vardı. Ben hala Fatih Terim'in önemli futbol aklı olduğunu düşünüyorum. Bir efsanemizin sahadaki sonuçlarla yıpranmasını istemediğimi, onu bir futbol aklı olarak başkan yardımcısı göreviyle yanımda görmek istediğimi söyledim. Kendisi bunu istemedi. Yönetimde Terim'in kalmasını isteyen de oldu.

Sezon başında gerçekleştirdikleri transferleri, izleme komitesinin listesine göre ve eski teknik direktörleri Fatih Terim'in onayıyla yaptıklarına dikkati çeken Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:

Takım böyle kuruldu. 21 milyon avro uzun vadeli transfer listesidir. Biz bir ilk daha yaptık. Transfer evraklarının tamamını denetleme kurulumuza sunduk. Hangi oyuncuyla, hangi menajerle görüşülmüş, izleme komitesinin raporları, aracı ve kulüple yapılan sözleşmeler, bunların denetlenmesi için kurula verdik.
# Galatasaray # transfer # süper lig # fatih terim # fatih altaylı # Burak Elmas # teke tek # Bafetimbi Gomis # habertürk tv # Omar Elabdellaoui # DeAndre Yedlin # al hilal