Karda mahsur kalanların bekleyişi sürüyor

İstanbul kara teslim edildi. Tedbirsizlikler nedeniyle Hadımköy'de trafik hala rahatlamadı. Mahsur kalan çok sayıda kişinin bekleyişi sürüyor. Bazı sürücüler 33 saattir yolda. İstanbul Havalimanı'ndaki seferler kademeli şekilde normale dönmeye başladı.

Karda mahsur kalanların bekleyişi sürüyor

Özel araç, minibüs, kamyonet, tır gibi çok sayıda araç saatlerdir yolda...

İstanbul kara teslim edilirken tedbirsizlikler nedeniyle Hadımköy'de trafik hala rahatlamadı. Dünden bu yana araçlarıyla Hadımköy'de mahsur kalan çok sayıda kişinin bekleyişi sürüyor. 33 saattir yolda olan bile var.

Ayrıca aracını yolda bırakanlar nedeniyle de tünelde uzun kuyruklar oluştu.

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA SEFERLER NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI

Öte yandan İstanbul Havalimanı'ndaki seferler kademeli şekilde normale dönüyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda 13.00'e kadar geliş ve gidiş olmak üzere toplam 131 sefer planlandığını açıkladı.

Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların kente giriş kısıtlaması kaldırıldı.

İstanbul Valiliği'nin aldığı tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl, engelli ve hamileler 28 Ocak'a kadar idari izinli sayılacak.

# İstanbul # Trafik # istanbul # ibb # kar # türk # mahsur # trakya # İstanbul Valiliği # Hava durumu # ocak # THY # kış # türk hava yolları # istanbul havalimanı # Hadımköy # Bilal Ekşi