''Hemen de efendinize koşmuşsunuz''

Uygur ayrılıkçıları Rushan Abbas ve Abdülhekim İdris'in ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ile görüşmesine Vatan Partisi Çin Temsilcisi ve Türk-Çin İş Der Başkanı Adnan Akfırat'tan tepki geldi. Rushan Abbas'ın konuyla ilgili cevabına da yanıt veren Adnan Akfırat, ''Uygurlar ile ilgili söylediklerinizin tamamı yalan. Yüreğiniz yetiyorsa Ulusal Kanal'a gelin de yalanlarınızı yüzünüze çarpalım.'' dedi.

''Hemen de efendinize koşmuşsunuz''

Uygur ayrılıkçıları Rushan Abbas ve Abdülhekim İdris, ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake ve eşi Cheryl Flake ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmeye Vatan Partisi Çin Temsilcisi ve Türk-Çin İş Der Başkanı Adnan Akfırat'tan tepki geldi.

Rushan Abbas'ın görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımı alıntılayan Adnan Akfırat paylaşımında, ''Rushan Abbas ve Abdülhekim İdris, hemen de efendinize koşmuşsunuz! ABD'nin yeni Büyükelçisi Flakes ve eşi ile buluşmaktan onur duyuyorsunuz. Biz sizin gibi CIA aleti Uygurlardan utanıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

''YÜREĞİNİZ YETİYORSA ULUSAL KANAL'A GELİN''

Campaign for Uyghurs kurucusu ayrılıkçı Rushan Abbas, Adnan Akfırat'ın paylaşımına, T24'e verdiği röportajı yollayarak cevap verdi.

Rushab Abbas'ı yalanlarını yüzüne çarpmak için Ulusal Kanal'a davet eden Adnan Akfırat, Abbas'ın cevabına yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

Para aldığınız saklayamıyorsunuz. Amerikan devletinin yeminli hizmetkarısınız. Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar! Uygurlar ile ilgili söylediklerinizin tamamı yalan. t24 de sizin gibi fondaş. Yüreğiniz yetiyorsa Ulusal Kanal'a gelin de yalanlarınızı yüzünüze çarpalım.

# abd # Para # ankara # çin # vatan partisi # ulusal kanal # türk # twitter # t24 # Vatan # tepki # Partisi # Adnan Akfırat # uygur ayrılıkçıları # rushan abbas # jeffry flake