Gedson Fernandes Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Benfica forması giyen 23 yaşındaki Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını duyurdu. Gedson Fernandes'in ismi Galatasaray ile de anılıyordu.

Gedson Fernandes Beşiktaş'ta

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transferde bombayı patlattı.

Siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği, Benfica'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha Gedson Fernandes'i transfer ettiğini duyurdu.

Beşiktaş, 2020-21 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray forması giyen Gedson Fernandes'i bonservisiyle birlikte renklerine bağladı.

Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Benfica ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Portekizli oyuncunun sezon sonuna dek Çaykur Rizespor'da kiralık olarak oynadıktan sonra, önümüzdeki sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis ödeyeceği iddia ediliyor.

# istanbul # Galatasaray # transfer # beşiktaş # futbol # son dakika # süper lig # Çaykur Rizespor # portekiz # borsa istanbul # Euro # Benfica # kap # Gedson Fernandes