Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme

KKTC'de iş insanı Halil Falyalı'nın öldürülmesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili 2 kişi daha tutuklanırken toplam tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

Falyalı cinayetiyle ilgili yeni gelişme

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) iş insanı Halil Falyalı'nın hayatını kaybettiği silahlı saldırı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında, Ö.T. ve Y.G'nin ardından olayla bağlantısı olduğu şüphesiyle iki kişi daha tutuklandı.

Cinayetle ilgili toplam tutuklu sayısı böylece 4'e yükselmiş oldu.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

8 Şubat'ta Girne bölgesi Çatalköy mevkisinde arabasındayken silahlı saldırıya uğrayan Falyalı, ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesine nakledilen Falyalı, müdahalelere karşın hayatını kaybetmişti. Saldırıda, Falyalı'nın şoförü Demirtaş olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Türkiye'de 3 kişi gözaltına alınmıştı, bu şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Falyalı'nın cenazesi, 10 Şubat'ta İskele bölgesinde bulunan Kumyalı köyünde toprağa verilmişti.

# türkiye # cinayet # soruşturma # türk # KKTC # kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti # şüpheli # Devlet # doğu # zanlı # lefkoşa # girne # Polis Basın Subaylığı # halil falyalı # Çatalköy