Devlet Bahçeli: ''İktidar bir şarkı ile yıkılmaz''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, Tarkan'ın yeni çıkardığı ''Geççek'' şarkısı ile ilgili tartışmalar hakkında konuştu. Devlet Bahçeli, ''İktidar şarkıyla kurulmadı bir şarkı ile yıkılmaz. Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz.'' dedi.

Devlet Bahçeli: ''İktidar bir şarkı ile yıkılmaz''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Devlet Bahçeli konuşmasında Tarkan'ın ''Geççek'' şarkısı ile ilgili tartışmalar hakkında da konuştu.

''İKTİDAR ŞARKIYLA KURULMADI BİR ŞARKI İLE YIKILMAZ''

Devlet Bahçeli açıklamalarında Tarkan'ın şarkısıyla ilgili, ''İktidar şarkıyla kurulmadı bir şarkı ile yıkılmaz. Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz'' dedi.

Devlet Bahçeli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bildiğiniz gibi Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan bir şarkı sözü yazıp bunu da seslendirdi. Bu şarkıya musallat olanlar çıkmıştır, bunlar da ortadadır. Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. 6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı ters çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir.
9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdecisidir. Çoğu gitmiş azı kalmıştır. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar.
Niyet okuyucuları fitne yayıyorlar. İktidar şarkıyla kurulmadı bir şarkı ile yıkılmaz. Bir şarkıyla yıkılmaz yıkılamaz, bu tekerlek bu tümsekte kalamaz. Buradan Zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Her şey geçer, kaldı ki hayat geçiyor, ömür geçiyor. Geçmeyecek olan şeyler de vardır, ihanetin sızısı geçmez, kötü sözün yarası geçmez, şehitlerimizin acısı geçmez, Türk ve Türkiye sevdamız asla geçmez, geçemez, geçmeyecektir.
Tarkan'ın şarkı sözlerini beka meselesine bağlayacağımı söyleyenler, şimdi dağılabilirler. Konuşmalarıma merak salanlar fazla çırpınmasınlar, bilsinler ki karga, bülbüle taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış. Herkes kendi işine bakmalı, kendi alanıyla sınırlı kalmalıdır.
# türkiye # mhp # ak parti # devlet bahçeli # terör # tbmm # türk # son dakika # millet ittifakı # Devlet # tarkan # cumhur ittifakı # iktidar # kovid # zillet ittifakı # geçcek