''Şimdi görevimiz Ulusal Kanal'ın sesini daha da yükseltmek''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı.

''Şimdi görevimiz Ulusal Kanal'ın sesini daha da yükseltmek''

Üretenlerin kanalı Ulusal Kanal zirve hedefi yolculuğunda "Gönüllü" seferberliği başlattı. Yeni görev destekleri düzenli hale getirmek.

Desteklerin düzenli hale getirilmesi durumunda ihtiyaçlar anında karşılanmış olacak. Böylece Ulusal Kanal'ın sesi daha gür çıkacak.

Ulusal Gönüllüleri Sorumlusu Erdem Özdemir de üretenlerin kanalının zirveye taşınması için herkesi seferberliğe davet etti.

Erdem Özdemir konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- Ulusal Kanal sizlerin destekleriyle 20 yılı aşkın süredir yayın hayatına devam ediyor. Ulusal Kanal'ımızı 2021 yılında bütün platformlara hep birlikte dahil ettik ve milyonların evine giren bir kanal yarattık. 2021 yılı Ulusal Kanal için bir atılım yılı oldu. Ulusal Kanal, Digiturk dahil bütün platformlarda yerini alan bir kanal artık hem sizlerin desteği hem bizlerin emekleriyle birlikte. Ulusal Kanal'da şimdi yeni görevlerimiz var. Ulusal Kanal Mavi Vatan'ın sesi, Ulusal Kanal Diyarbakır Anneleri'nin sesi, Ulusal Kanal üreticilerin sesi. Şimdi görevimiz Ulusal Kanal'ın sesini daha da yükseltmek. Ulusal Kanal'ın yayınlarını daha iyi yapabilmesini sağlamak. Bizler Ulusal Kanal'ın yöneticileri olarak önümüze yeni görevler koyduk. Birlikte nice başarılara imza atacağız. Ancak bunun için Ulusal Kanal ailesini daha da büyütmeye ihtiyacımız var. Ulusal Gönüllü ailesini daha da büyütmeye ihtiyacımız var. Siz değerli izleyenlerimizden istediğimiz: Ulusal Gönüllüsü olmanız. Mevcut gönüllülerimizden isteğimiz ise Ulusal Gönüllü aidatlarını artırmaları. Bu sayede Ulusal Kanal'ın rutin giderleri karşılanmış olacak ve biz de önümüzü daha rahat görebileceğiz. Ulusal Kanal'ı daha da büyüteceğiz. Mavi Vatan'ın sesi, Diyarbakır Anneleri'nin sesi, PKK ve FETÖ ile mücadelenin sesi Ulusal Kanal'ı zirveye taşımaya var mısın?

Ulusal Gönüllüsü olmak için hemen arayın:

• İletişim Hattı: 0212 245 81 81
• WhatsApp: 0535 545 70 65
• Yurt dışı: +49 1511 895 89 82:
• İnternet sitesi: www.ulusalgonullu.com

# fetö # pkk # diyarbakır # kampanya # ulusal kanal # Vatan # diyarbakır anneleri # gönüllü # seferberlik # Erdem Özdemir