Cansu Taşkın kimdir? Yılmaz Erdoğan ile aralarında ne var?

Cansu Taşkın kimdir vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan ile aralarında bir ilişki olduğu düşünülen Cansu Taşkın hakkında tüm detaylar sizlerle!

Cansu Taşkın kimdir? Yılmaz Erdoğan ile aralarında ne var?
Cansu Taşkın kimdir?

Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın'ın durumu merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kaç yaşında, Cansu Taşkın kimdir gibi sorular ortaya çıkıyor. Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük manken Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edildi. Cansu Taşkın kimdir? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Yılmaz Erdoğan'ın kız arkadaşı Cansu Taşkın kimdir?

Yazıp yönettiği "İnci Taneleri" dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edildi. Yılmaz konuyla ilgili sessizliğini korurken Taşkın ilişkiyi itiraf etti.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK"

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi, aranızda aşk var mı?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişkisi olduğunu itiraf etti. "Gerçek... Haber doğru. Özel hayatımla ilgili hiçbir zaman konuşmadım, konuşmamaya da devam edeceğim. Bunu sosyal medyada öne çıkarmadım. Evet haber doğru, madem siz sordunuz, ben de söyleyeyim. Yani sonuçta biz yanlış bir şey yapmadık arkadaşlar, bu normal değil mi? O konulara çok fazla girmek istemiyorum, o benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın sözlerinin devamında Yılmaz Erdoğan'ın kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini söyledi.

# Yılmaz Erdoğan