Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi

Bu hafta sinema salonları bir hayli dolacak gibi görünüyor. Aksiyondan komediye, animasyondan korkuya kadar 7 çeşit film sinemaseverleri bekliyor. İşte sinema severlerin dikkatini çekecek filmler...

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi

Vizyona giren 7 film arasında rekabet başladı. Her biri farklı türden olan filmlerde 3'ü yerli 4'ü yabancı filmden oluşmakta. Her biri birbirinden farklı aşamalardan geçen filmlerin bazıları birçok kez ertelenerek vizyona girerek bu hafta yerini aldı. Herkesin beğenip izleyeceği filmlerden oluşan bu haftaki gişe oldukça rekabetli geçecek. İşte o filmler...

bu hafta sinemalardaki filmler

SİNEMADA BU HAFTA YER ALACAK FİLMLER

1. THE FLASH

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 2

Aksiyon ve bilim kurgu severlerin merakla beklediği DC filmi "The Flash" uzun bir bekleyişin ardından bu hafta vizyona girdi. Başrollerinde Ezra Miller, Sasha Calle ve Ben Affleck'in yer aldığı film daha çıkmadan birçok olayla anılmıştı. başrolde bulunan Ezra Miller'in birkaç olaya karışarak hakkında çıkan birçok haberden dolayı film vizyon tarihi  çoğu kez ertelenmişti. film ayrıca Comic Con'da da yoğun ilgi gördüğü biliniyor.

2. OBSESYON 

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 3

Başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli Sarp Can Köroğlu'nun paylaştığı bu film gerilim kategorisinde ön plana çıkıyor. Eray Altay'ın yönettiği film, obsesif bir adamın sevdiği kadının kalbini kazanmasını anlatıyor.

3. JOYLAND

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 4

Hint yapımı bir film olan "Joyland", evin en küçük çocuğunun aşık olması ile ataerkil bir ailenin hikayesini anlatıyor. Saim Sadiq'ın yönettiği film bu hafta izleyicileriyle buluştu.

4. HÜDDAM 3: LAMİA

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 5

Yerli bir korku filmi olan "Huddam 3:Lamia" Utku Uçar'ın yönetmenliğinde çekildi. Film babasını kaybeden gencin gerçeği öğrenmek ve kan bağındaki laneti sonlandırmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

5. ELEMENTAL: DOĞANIN GÜÇLERİ

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 6

Disney Pixar'ın merakla beklenen yeni animasyon filmi, elemental şehrinde geçen ateş, su, toprak gibi elementlerden oluşan bir hikayeyi anlatıyor.

6. BENİM BABAM BİR KAHRAMAN

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 7

Yerli film olan, Orçun Benli'nin yönettiği filmin kadrosunda, Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, Mehmet Emin Güney, İdris Nebi Taşkın ve Aslıhan Kapışmak yer alıyor. Film İstanbul'da zengin bir semte komşu olan gecekondu mahallesindeki bir adamın hikayesini anlatıyor.

7. ASTEROID CITY

Sinema tutkunları bu hafta filme doydu: Tam 7 film vizyona girdi - Resim : 8

Margot Robbie, Tom Hanks ve Scarlet Johansson'ın başrolünde olduğu film, 1955 yılında Amerikan çöl kasabasında geçen bir hikayeyi bizlerle buluşturuyor. romantik komedi türündeki film ünlü oyuncu kadrosu ve yönetmeniyle vizyonda yerini aldı.

# sinema # film # kültür sanat # sinemada bu hafta