Aşkın Saati 19.03 vizyon tarihi belli oldu

Ulusal Kanal ekranlarında izleyiciyle buluşan, sunuculuğunu Şebnem Özinal ve Ufuk Ağca'nın yaptığı ‘Bi Ondan Bi Bundan’ın bu haftaki bölümüne oyuncular Arzu Oruç ve Ayhan Taş konuk oldu.

Aşkın Saati 19.03 vizyon tarihi belli oldu

Ulusal Kanal'da her hafta 23.00'te izleyiciyle buluşan, çekimleri Karaköy'deki tarihi Mahkeme Lokantası'nda yapılan Bi Ondan Bi Bundan'ın bu haftaki konukları Arzu Oruç ve Ayhan Taş oldu.
İşler Güçler’in Hale’si Arzu Oruç, “Uzun süre tiyatroya ara verdim. Tiyatroyu çok özledim, başlayacağım” dedi.
Kardeş Payı’nın ‘Sezai Usta’sı Ayhan Taş, “Cem Yılmaz gülmenin şeklini değiştirdi. Standup diye bir şey ortaya çıkardı. Herkes böyle gösteriler yapıp kendini ifade ediyor” ifadelerini kullandı.Kendi filmlerini çekmeye başladığını açıklayan Taş, “Ekipten izin aldım senaryo yazıyorum. Kendi sinema filmimi çekeceğim.” dedi.

3 sinema filminde başrol olduğunu belirten Taş, “Aşkın Saati 19.03  24 Şubat'ta vizyona girecek. Pascal Nouma, Bülent Çolak, Efe Parlar var.” diye konuştu.

"Aşkın Saati 19:03"

Bir dedenin, torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı filmin başrollerini Berat Efe Parlar, Feride Hilal Akın, Ali Sürmeli, Ayhan Taş ve Bülent Çolak paylaştı.

Yapımcılığını Sowa Yapım'ın üstlendiği filmin çekimleri tamamlandı. Filmin, 24 Şubat 2023’te sinema izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bi Ondan Bi Bundan (@biondanbibundanprogram)'in paylaştığı bir gönderi

# Ayhan Taş # Bi Ondan Bi Bundan