Digitürk için göreve: Hedef 5 milyon TL

Ulusal Kanal'ın Digitürk'ten milyonlarca izleyiciye ulaşmasına devam etmek için, dayanışma çağrısı yapıldı. Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, Digitürk yöneticileriyle yaptıkları protokol gereği 5 milyon TL'lik bir borcu ödemeleri gerektiğini açıkladı

Mert Sagit Mert Sagit
Digitürk için göreve: Hedef 5 milyon TL

Görev VakfıUlusal Kanal'ın Digitürk'teki yayınına devam edebilmesi için yurttaşları dayanışmaya çağırdı. Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, borcundan dolayı Ulusal Kanal'ın Digitürk üyeliğinin askıya alındığını belirterek 1 buçuk milyon liranın peşin olmak kaydıyla 5 milyon liralık bir ödeme yapılması gerektiğini kaydetti.

Ulusal Kanal'da Serkan Aksarı'nın sunduğu özel yayınla yaşanan durum izleyiciye duyuruldu. Durumu üzüntüyle açıklamak durumunda olduğunu ifade eden Önsel, "Borcumuz dolayısıyla Digitürk yayınımıza ara verdi. Digitürk yöneticileriyle dün yaptığımız görüşmeden sonra onlardan özür dileyerek borcumuzu geciktirdiğimizi ilettik. Ve bir anlaşmaya vardık. 1 buçuk milyon TL peşin ödemek koşuluyla toplam 5 milyonluk borcumuzu ödeyeceğimizi taahhüt ettik. Yeniden Digitürk'e dönmek için milyonlarca eve ulaşmak için yeniden Digitürk 52. Kanal'da yer almak için sizlere aciliyitemizi ifade etmek sitiyoruz. 9 Eylül sabahına Kurtuluş Ordularının yetişmesindeki aciliyet gibi, Ulusal Kanal'ın Digitürk platformuna yeniden dönmesi için bu aciliyeti yerine getirmemiz lazım. Burası Türk devriminin televizyonudur, Aydınlık gibi Türk devriminin gazetesidir. Kurtuluş Savaşı içerisine girdik" açıklamasını yaptı

Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel şunları ifade etti:

- Acildir! Yeniden DİGİTURK'e dönmek için herkesi göreve davet ediyorum. Ulusal Kanal Türk devriminin öncü cephesidir. 5 milyon TL'yi ödeyelim milyonlarca haneye ulaşalım.

 Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan Ulusal Kanal'ın bağımsızlık cephesi olduğunu vurguladı ve şunları ifade etti:

- Biz devrim mücadelesi veriyoruz. Ulusal Kanal bir karargah. Devrimin ön cephesi. Değerli izleyicilerimiz, 5 milyon TL'lik ödememiz var. Yeniden Digitürk'te yayına devam etmek için size, kanalın gerçek sahiplerine başvuruyoruz. Yüzlerce yayın organı var ama her kritik gündem 'iyi ki Ulusal Kanal var' dedirtiyor. Lübnan'da, Çin'de, Rusya'da, İran'da Ulusal Kanal var. Emperyalizmle mücadelenin olduğu yerde Ulusal Kanal var. Ulusal Kanal savaş cephesinde. Bu varlık yokluk savaşında neyimiz varsa ortaya koyacağız. Ha gayret! Herkesi göreve çağırıyorum.

 Aydınlık Gazetesi Genel Müdürü Osman Erbil "Türkiye'yi bağımsız bir ülke yapacak siyasetlerin öğretilmesinde taarruf yapamayız." dedi ve şunları söyledi:

- Biz her şeyden tasarruf yaparız. Bir tek şeyden tasarruf yapamayız. Gerçek haberlerin yayınlanmasında tasarruf yapamayız. Türkiye'yi bağımsız bir ülke yapacak siyasetlerin öğretilmesinde taarruf yapamayız. Biz bütün platformlarda olmak zorundayız. Acilen ödememizi yapmak için herkesi göreve çağırıyorum.

HEDEF: 5 milyon TL

İLETİŞİM: 0 535 545 70 65 - 0 534 646 09 19 – 0 554 945 68 43

IBAN: TR 78 0001 5001 5800 7304 7875 29 VAKIF BANK BEYOĞLU ŞUBESİ

ulusal kanal görev vakfı aydınlık gazetesi