Mesut Yar 'Burada Laf Çok'a devam edecek mi? Ulusal Kanal'da açıkladı

Ulusal Kanal ekranlarında izleyiciyle buluşan Bi Ondan Bi Bundan’ın bu haftaki bölümüne Tiyatro Sanatçısı Göksel Kortay ve Sunucu Mesut Yar konuk oldu.

Çekimleri Karaköy’deki tarihi Mahkeme Lokantası’nda yapılan programın sunuculuğunu Şebnem Özinal ve Ufuk Ağca yapıyor. Eğlenceli anların yaşandığı programda Kortay ve Yar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Sahneye yeniden dönecek misiniz” sorusunu yanıtlayan Kortay, pandemiden dolayı kapandığını ve kapalı mekanları bile tercih etmediğini söyledi.

Gençlerin tiyatroya ilgisinden mutlu olduğunu belirten Kortay, “Tiyatroya ilgi azaldı” eleştirilerine ise “Tiyatro geleneği gittikçe çoğalacak” dedi.

Cem Yılmaz ve Ata Demirer’i televizyona ilk kez kendisinin çıkardığını belirten Mesut Yar, “Benim kitlem geniş, erken uyanan kitle. Rakip kanallardan birisi Amerikan kökenli bir kanal araştırma yapıyor.  Açık ara ben çıkıyorum” dedi.

Haber sunduğu dönemde açılan davalardan bahseden Yar, “Bir tanesinden hapis yedim ve o gün korktum. Öyle bir şeyden ceza verdi ki her an her şeyi yapabilir bana” ifadelerini kullandı. Yar, “O zaman dedim ki biz talk show’a geri dönelim” dedi.

‘Burada Laf Çok’ programı devam edecek mi sorusunu yanıtlayan Yar, “Tam normalleşme kıvamına gelirsek devam edeceğim” diye konuştu.

# mesut yar # cem yılmaz # ata demirer # ulusal kanal # Bi Ondan Bi Bundan