Guild of Heroes: Adventure RPG ile fantastik bir evrene giriş yap!

Eski okul aksiyon RPG macerasının sihirli dünyası, kahraman sihirbazlar ve şövalyeleri çağırıyor. Ortaçağ şehirlerini ve karanlık zindanları keşfedin, yaratıklara karşı savaşın ya da ejderhaların yuvalarını yağmalayın.

Guild of Heroes: Adventure RPG ile fantastik bir evrene giriş yap!
Guild of Heroes

Eski okul aksiyon RPG macerasının sihirli dünyası, kahraman sihirbazlar ve şövalyeleri çağırıyor. Ortaçağ şehirlerini ve karanlık zindanları keşfedin, yaratıklara karşı savaşın ya da ejderhaların yuvalarını yağmalayın. Sihir çağı burada, bu yüzden hilekar cücelerle ve eski elflerle, kötü orc şamanları ve trollerin büyücülerine hazırlıklı olmanız daha iyi olur. Epik aksiyon, karanlık mağaralar, görevler ve baskınlar sizi bekliyor!

Guild of Heroes: Adventure RPG İle Fantastik Bir Evrene Giriş Yap!

Ancak, muazzam, renkli oyun dünyasında epik yolculuk, sadece peri masalları, gizemli zindanlar ve ejderhalarla dolu değil. Aynı zamanda arenada diğer büyücülere karşı PVP savaşları ve diğer oyuncular tarafından kontrol edilen Lonca Savaşları ile doludur!

Maceraya Hazır Olun:

★ Etkileyici oyun grafiklerine sahip aksiyon dolu bir fantastik RPG

★ Herhangi bir zamanda değiştirilebilen mage, okçu ve savaşçı gibi karakter sınıflarını donatın

★ Arena Lonca Savaşları'nda diğer takımlara karşı PVP

★ Yüzlerce kombinasyonda Ortaçağ silahları ve zırhlarını yapın

★ Ölümsüz şeytan tüccarlarından binlerce farklı yaratık... Oh, sürprizi bozmak yok yine!

Şimdi yeterince kahraman baladları; değnek, kılıç ve kalkanınızı kapın ve heyecan verici bir eski okul RPG'sine dalın! Ah, Guild of Heroes topluluğunu Facebook'ta takip etmeyi unutmayın - etkinlikler, hayran sanatı, lonca arkadaşları ve yarışmalar keşfedilmeyi bekliyor! Ah, Guild of Heroes topluluğunu Facebook'ta takip etmeyi unutmayın - etkinlikler, hayran sanatı, lonca arkadaşları ve yarışmalar keşfedilmeyi bekliyor!

PC'de Oynayarak Daha Fazla Avantaj Kazanın!

Guild of Heroes: Adventure RPG'i PC'de oynayarak çok daha fazla avantaj elde edebilirsiniz. Bu avantajlar arasında daha fazla FPS, daha kolay bir ara yüz, daha kolay kontroller bulunuyor. Bluestacks ile bu oyunu PC'niz üzerinden oynayarak daha fazla eğlenebilir ve bu fantastik evrene giriş yapabilirsiniz. Eğer Dünya'nın en hızlı emülatörü Bluestacks'i indirmediysen hemen Bluestacks'in son sürümünü indirmeyi unutma!