Legend of Mushroom ile büyülü mantarların dünyasına adım at!

Legend of Mushroom Joy Nice Game tarafından piyasaya sürüldüğü günden bu yana oyuncular tarafından çokça tercih edilen harika bir mobil oyun! İşte büyülü mantarların evreni sizlere açıldı!

Legend of Mushroom ile büyülü mantarların dünyasına adım at!

Legend of Mushroom ile büyülü mantarlar evrenine adım atacak ve mobil oyun deneyiminizi hat safhalara çıkaracaksınız! PlayStore veya AppStore üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz bu oyun sizlere neler katacak gelin birlikte görelim!

Legend of Mushroom yayınlandı!

Dünya çapında 30 milyondan fazla indirmeye sahip olan Legend of Mushroom oyunu resmi olarak 7 Mart'ta küresel olarak tüm dünyada piyasaya sürüldü! Şimdi kayıt olun ve 3.000 çekiliş hakkı, Lav Ejderi, Füme Jambon silahı, 1.777 Elmas gibi daha bir çok ücretsiz ödülü kazanın! Oyunun hikayesinde sonsuz bir sürüklenmeye kapılacağınız bu oyunu Bluestacks kullanarak PC'niz üzerinden de oynayabilirsiniz!

Küçük bir mantarın büyük macerası! Sonsuza kadar rol yapın!

Bir gün, kaosun ortasında bir lamba belirdi, mantarları aydınlatıp onları cesur savaşçılara dönüştürdü. O zamandan beri mantarlar daha fazla lamba ve daha büyük güçler arayarak maceralara atıldılar. Sevimli Mantar Karakterler! Küçük bir mantar insan olmak için özel bir maceraya atılıyor! Ekipman Bolca Artık savaşlarda çiftçilik yapmanıza gerek yok. Sadece Cin'e dokunarak çeşitli ekipmanları alın! Sınıfını Seç! Bir mantar bile farklı Sınıflar seçip elit bir maceracı olabilir! Benzersiz Tasarımlar her türlü yaratıcı mantar tasarımı! Kendi mantarınızı özelleştirin! Bir ittifaka katılın. Hatta küçük mantarlar bile kötü ejderhaları yenebilir! En Güçlü İttifak Arkadaşlarınızla savaşın ve diğer ittifaklarla yarışın! Kendi Bahçenizi Kurun! Bahçenizi koruyun, madenler kazın, hırsızları yakalayın! Ayrıca daha fazla performans sahip olabilmek için Legend of Mushroom'u Bluestacks üzerinden hemen indirin! Daha fazla FPS kazanmak için mobilden oynamak yerine PC'niz üzerinden bu maceraya atılın!