12 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazananlar

Heyecan dolu Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekilişin ardından belli oldu. Sisal Şans tarafından 12 Temmuz tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi noter huzurunda gerçekleşti. İşte kazanan numaralar...

12 Temmuz Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazananlar

Milli Piyango'nun haftada pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere 3 günde bir gerçekleştirdiği Çılgın Sayısal Loto heyecanı, 12 Temmuz Çarşamba akşamı yaşanacak. Şans oyunlarını takip eden vatandaşlar, "12 Temmuz Çarşamba Sayısal Loto çekiliş sonuçları" aramaları yapıyor. Büyük ikramiyenin 240 milyon TL'yi geçtiği Sayısal Loto çekiliş sonuçları haberimizde...

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal Loto’da isteğe bağlı olarak oynanabilen Süper Star özelliği bulunmaktadır. Süper Star oynamak için 6 sayıya ilave olarak Süper Star için de ayrı bir 90 sayı içinden en az bir sayı işaretlenmesi gerekir. Süper Star’ı oynamak için aynı zamanda Sayısal Loto’yu da oynamak mecburidir.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangoonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin ederseniz ikramiye kazanırsınız.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

12 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da başlayacak. Çekiliş ise millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılacak.

MPİ ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

# şans oyunları # milli piyango # ikramiye # devrediliyor # kazanan # çıkan numaralar # çılgın sayısal loto # çılgın sayısal loto sonuçları # çılgın sayısal loto sayıları