Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e çağrı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Lideri Meral Akşener'e dön çağrısı yaptı. Bahçeli "Meral Akşener partinin başında durmalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram ziyaretlerine Alparslan Türkeş'in mezarıyla başladı. Mezar ziyaretinin ardından açıklama yapan Bahçeli, İyi Parti'deki olağanüstü kurultay gündemine ilişkin konuştu.

"Her seçim sonrası bir suçlu aranır" diyen Bahçeli, Akşener'e İyi Parti'nin başında kalmasını önerdi.

"Sayın Meral Akşener hanımefendinin ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında devamında, onunla beraber aday olmayı düşünen, partiye güç verme kararını alan, proje sahipli arkadaşların da etrafında kenetlenerek Türkiye'nin meselelerini, Anayasa değişikliğinden tutun her türlü konu üzerinde çaba gösteren bir parti konumuna gelmesini düşünmekteyim."

Bahçeli, olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olan isimlere de değindi, "önüne gelen aday oluyor" dedi.

"Basından takip ettiği kadarıyla önüne gelen aday olmaya çalışıyor. Bu adaylar onların en tabii hakkıdır. Fakat çoklu adaylar, çoklu bölünmelere de vesile olabiliyor."

İyi Parti'nin MHP'den ayrılarak kurulduğunun altını çizen MHP Lideri, "geçmiş dönemlerde kardeşliğimiz bulunanlar tahrike düşmemeli" diye konuştu.

"Ne de olsa geçmişte ilişkilerimiz olan, geçmiş dönemlerde kardeşliğimiz bulunan, geçmiş dönemlerde siyasi hareketlerde komşuluk imkanını bulmuş olan bu siyasi partinin, böyle bir oyuna, böyle bir tahrike düşmeden."

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# devlet bahçeli # meral akşener # İyi Parti # mhp