İçişleri Bakanı Soylu: "Akşener, Türkiye’nin en güvenilmez siyasetçisidir"

CNN Türk canlı yayınında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meral Akşener'i iyi tanıyan birisi olarak söylüyorum. Türkiye'nin en güvensiz siyasetçisidir. Sırtını dönen yanar." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: "Akşener, Türkiye’nin en güvenilmez siyasetçisidir"

İçişleri Bakanı süleyman Soylu, CNN Türk canlı yayınına konuk oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YKS'ya hakaret gerekçesiyle aldığı hapis cezasına ilişkin konuşan Soylu, kararın yargı açısından pozitif bir karar olduğunun altını çizerek "Seçim kurulu bu kararı vermiş ve siz onlara ahmak diyorsunuz. Siz yargının önemli kurumlarını eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Genel itibarı ile dava açıldı, bir kamu davası. Davanın ardından onlar 'Bu sözü biz Süleyman Soylu'ya hitaben söyledik.' denildi." ifadelerini kullandı ve ekledi:

- Kılıçdaroğlu'na sorun bakalım Akşener hakkında ne diyecek? Tansu Hanım'a aynısını yaptı, ben içindeydim. MHP kabul etti ve onu çok önemli bir yere oturttu. Ne yaptığı ortada. Bir siyasi partiyi işgal etmek için elinden gelen her şeyi ortaya koydu. Şimdi de Altılı Masada. Bu yorumlarımı bir vatandaş ve Meral Akşener'i iyi tanıyan birisi olarak söylüyorum. Türkiye'nin en güvensiz siyasetçisidir. Sırtını dönen yanar.

 DOĞU PERİNÇEK NE DEMİŞTİ?

Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Doğu Perinçek açıkladı: İşte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in sicili

# meral akşener # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu # Doğu Perinçek # vatan partisi