TBMM'de bütçe maratonu

Bütçe maratonu bu hafta komisyonda tamamlanacak. Milli Savunma, Ulaştırma, Cumhurbaşkanlığının bütçesi görüşülecek. Bu sırada siyasi partilerin grup toplantıları da yapılacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bu hafta yine yoğun bir mesai geçirecek. 21 Kasım Pazartesi Günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bütçesi Meclis'e gelecek.

Bakan, Adil Karaismailoğlu, Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunum yapacak.

Bütçe maratonu Salı günü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ağırlayacak. Akar, komisyonda sunum yapacak, vekillerin sorularını yanıtlayacak.

23 Kasım Çarşamba Günü ise komisyonda Savunma Sanayi Başkanlığı'nın bütçesi ele alınacak. 24 Kasım Perşembe günü de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşacak.

Bütçe Komisyonu'nda maraton 25 Kasım Cuma günü Cumhurbaşkanlığı bütçe ile son bulacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sunum yaparak milletvekillerinin sorularına yanıt verecek.

Diğer yandan Meclis'te siyasi partilerin de grup toplantıları olacak. Salı günü MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grubuna hitap edecek.

# tbmm # tbmm bütçe görüşmesi # tbmm bütçe mesai