Bursalı: "İmamoğlu-Akşener ABD'nin ucuz kahramanlarıdır"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret davası sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bursalı, "İmamoğlu da Akşener de ABD'nin ucuz kahramanlarıdır" dedi ve ekledi: Bu dökülen sistemin seçeneklerine mahkum değiliz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen mahkumiyet ve siyasi yasak kararı sonrası, Atlantik cephesi harekete geçti.

ABD ve Batı ile Türkiye’deki temsilcileri yargı kararını, İmamoğlu'nun adaylığı için fırsata dönüştürme gayretinde… Sürecinde başında ise, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İstanbul İmamoğlu var..

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, İmamoğlu ve Akşenir’in “ABD'nin ucuz kahramanları” olduğunu söyledi. “Bu dökülen sistemin seçeneklerine mahkum değiliz” dedi.

Bursalı, İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararı sonrası yaratılmak istenen ortama ilişkin de önemli tespitler yaptı. Akşener-İmamoğlu ikilisinin arkasındaki gücün ABD olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Türkiye’nin, çökmekte olan Atlantik sisteminin seçeneklerine mahkum olmadığını vurguladı. “Üreten Millet Güçlü Devlet için Vatan Partisi var, Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek var” ifadelerini kullandı.

Bursalı’nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

- "Ahmak" demek suçtur. Kimse devlete, devletin kurumlarına, yöneticilerine hakaret edemez. Ederse, karşılığını bulur. İmamoğlu da, Gladyo Kraliçesi Akşener de ABD'nin ucuz kahramanlarıdır. Devlete hakaret ederek kahraman olunmaz. ABD'nin tayin ettiği adamlardan kahraman çıkmaz.
- ABD, Sekizli Masanın (Altı+HDP+FETÖ) adayını tayin etmiştir. ABD'nin en gözde iki ismi: Türkiye'nin Zelenskisi Ekrem İmamoğlu ve Gladyo Kraliçesi Akşener'dir. Bütün Biden tayfası da bu isimlerin arkasında ortalığa döküldüler. Sonuç: Altılı Masa+HDP+FETÖ, CHP'yi esir aldı.
- ABD, Kılıçdaroğlu'na dirsek atarken, aslında Alevi yurttaşlarımızın da üstünü çizmiştir. "Sizin gelebileceğiniz yer buraya kadardır" deniliyor. Sistemin karakteri budur. Önümüzdeki dönem, Alevi yurttaşlarımız da sistemin dışındaki seçeneği daha kuvvetli keşfedeceklerdir.
- Atlantik Sisteminin bütün seçenekleri yıprandı. Siyaset komplolarla, ayak oyunlarıyla, yürütülmeye çalışılıyor. Sistem çöküyor! Bu dökülen sistemin seçeneklerine mahkum değiliz! "Üreten Millet Güçlü Devlet" için Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek var, Vatan Partisi var!
# ekrem imamoğlu # İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri # vatan partisi