Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Alanyaspor - Antalyaspor maçı saat kaçta? Alanyaspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Alanyaspor - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
alanyaspor-antalyaspor-maci

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 10. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Alanyaspor, ligde oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Hatayspor'a 1-0 mağlup olan Alanyaspor, topladığı 9 puanla 11. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Antalyaspor ise ligde oynadığı 8 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor, topladığı 7 puanla 16. sırada yer alıyor.

ALANYASPOR - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Antalyaspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 10. haftasındaki bu mücadele 14 Ekim Cuma günü oynanacak.

Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# alanyaspor # antalyaspor # süper lig # maç # futbol # bein Sports 1