Beşiktaş - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Beşiktaş ile Giresunspor hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş - Giresunspor maçı ne zaman? Beşiktaş - Giresunspor maçı saat kaçta? Beşiktaş - Giresunspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Giresunspor - Beşiktaş maçı, Süper Lig

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor... Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada kulüp takımları hazırlık maçlarında kozlarını paylaşıyor. Bu kapsamda Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Topladığı 22 puanla ligde 8. sırada bulunan Beşiktaş, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada dört hazırlık maçı oynadı. İlk maçında İstanbulspor'u 4-0 mağlup etmeyi başaran siyah-beyazlılar, ikinci maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Üçüncü hazırlık maçında Belçika ligi ekiplerinden Charleroi'yi 2-1 ile geçen Beşiktaş, dördüncü hazırlık maçında da Westerlo'yu 1-0 mağlup etti. Beşiktaş, lige verilen aradaki son hazırlık maçını Giresunspor'a karşı oynayacak.

Giresunspor ise Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Topladığı 15 puanla ligde 12. sırada yer alan Karadeniz ekibi, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada 2 hazırlık maçı oynadı. İlk maçında TS Galaxy ile 1-1 berabere kalan Giresunspor, ikinci maçında ise Kayserispor'a 5-3 kaybetti. Giresunspor, Spor Toto Süper Lig öncesi son hazırlık maçını Beşiktaş'a karşı oynayacak.

BEŞİKTAŞ - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Giresunspor'un karşı karşıya geleceği hazırlık maçı 15 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Saat 14.00'de başlayacak karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# beşiktaş # giresunspor # maç # futbol # hazırlık maçı