CANLI MAÇ İZLE | Atletico Madrid - Girona canlı izle La Liga

İspanya La Liga'nın 8. haftasında Atletico Madrid ile Girona, karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid - Girona maçı nereden izlenir? Atletico Madrid - Girona maçı hangi kanalda? Atletico Madrid - Girona maçı 11'leri neler? Atletico Madrid - Girona maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Atletico Madrid - Girona canlı izle La Liga
atletico madrid girona

İspanya La Liga'da 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Atletico Madrid ile Girona arasında oynanacak.

Ev sahibi Atletico Madrid, ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Sevilla'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Atletico Madrid, topladığı 13 puanla 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Girona ise ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında sahasında Real Sociedad'a 5-3 mağlup olan Girona, topladığı 7 puanla 13. sırada yer alıyor.

ATLETİCO MADRİD - GİRONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 17.15'te başlayacak Atletico Madrid - Girona maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ATLETİCO MADRİD - GİRONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# atletico madrid # Girona # la liga # maç # futbol # s sport