CANLI MAÇ İZLE | Borussia Mönchengladbach - Köln canlı izle Bundesliga

Bundesliga'nın 9. haftasında Borussia Mönchengladbach ile Köln, karşı karşıya geliyor. Borussia Mönchengladbach - Köln maçı nereden izlenir? Borussia Mönchengladbach - Köln maçı hangi kanalda? Borussia Mönchengladbach - Köln maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Borussia Mönchengladbach - Köln canlı izle Bundesliga
borussia mönchengladbach köln maçı

Bundesliga'da 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Borussia Mönchengladbach ile Köln arasında oynanacak.

Ev sahibi Borussia Mönchengladbach, ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Werder Bremen'e 5-1 mağlup olan Borussia Mönchengladbach, topladığı 12 puanla 11. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Köln ise ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Borussia Dortmund'u 3-2 ile geçen Köln, topladığı 13 puanla 8. sırada yer alıyor.

MÖNCHENGLADBACH - KÖLN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 16.30'da başlayacak Borussia Mönchengladbach - Köln maçı beIN Sports 4 ve TİVİBU Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

MÖNCHENGLADBACH - KÖLN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# borussia mönchengladbach # köln # bundesliga # maç # futbol # BeIN Sports # tivibuspor