CANLI MAÇ İZLE | Sevilla - Athletic Bilbao canlı izle La Liga

İspanya La Liga'nın 8. haftasında Sevilla ile Athletic Bilbao karşı karşıya geliyor. Sevilla - Athletic Bilbao maçı nereden izlenir? Sevilla - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda? Sevilla - Athletic Bilbao maçı 11'leri neler? Sevilla - Athletic Bilbao maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Sevilla - Athletic Bilbao canlı izle La Liga
sevilla athletic bilbao maçı

İspanya La Liga'da 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Sevilla ile Athletic Bilbao arasında oynanacak.

Ev sahibi Sevilla, ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Atletico Madrid'e 2-0 kaybeden Sevilla, topladığı 5 puanla 17. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Athletic Bilbao ise ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Almeria'yı 4-0 ile geçen Athletic Bilbao, topladığı 16 puanla 3. sırada yer alıyor.

SEVİLLA - ATHLETİC BİLBAO MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.30'da başlayacak Sevilla - Athletic Bilbao maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

SEVİLLA - ATHLETİC BİLBAO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Sevilla # Athletic Bilbao # la liga # maç # futbol # s sport