Fuchs Sports nasıl izlenir? Fuchs Sport ücretli mi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan ihale sonucunda, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı. Yayınlar, Fuchs Sports Türkiye üzerinden yayınlanacak.

Fuchs Sports nasıl izlenir? Fuchs Sport ücretli mi?
AA

TFF'den yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig ve TFF 3. Liglerin yayın hakları, 2022-2023 sezonundan itibaren 5 yıl boyunca Fuchs Sports Türkiye'de olacak.

TFF ile Fuchs Sports Türkiye arasında yapılan yayın hakları anlaşması neticesinde 92 takımın mücadele ettiği TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarını 5 yıl boyunca yeni nesil bir dijital hizmet ile geniş bant internet altyapısı üzerinden her yerden, tüm cihazlardan takip edilebilecek.

Taraftarlar canlı maç yayınlarına, maç özetlerine, fikstür ve puan durumuna ve daha birçok detaya Fuchs Sports platformu üzerinden erişebilecek.

FUCHS SPORTS NEDİR?


Fuchs Sports, Lüksemburg merkezli Fuchs Group şirketinin bünyesinde bulunan ve 40 milyon avro sermayesi olan ve yıllık 6 milyar avro varlığı yöneten bir grubun yan kuruluşudur.

FUCHS SPORTS ÜCRETLİ Mİ?


TFF ile Fuchs Sports Türkiye arasında yapılan anlaşma ile birlikte maçlar ücretsiz olarak Fuchs Sports resmi internet sitesi üzerinden dijital hizmet ağı ile 92 takımın maçları canlı olarak yayınlanacaktır.

İnternet sitesi üzerinden maç özetleri, fikstür ve puan durumu olmak üzere bir çok detay yer alacak.

FUCHS SPORTS NASIL İZLENİR?

Google Play ve App Store üzerinden Fuchs Sport uygulamasını indirebilirsiniz.

FUCHS SPORTS İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

# TFF 1. Lig # TFF # TFF 2. Lig # TFF 1.Lig # futbol