Gaziantep FK - Boluspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Gaziantep FK ile Boluspor karşı karşıya gelecek. Gaziantep FK - Boluspor maçı ne zaman? Gaziantep FK - Boluspor maçı saat kaçta? Gaziantep FK - Boluspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Gaziantep FK - Boluspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Gaziantep FK - Boluspor maçı Ziraat Türkiye Kupası maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 5. tur mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Gaziantep FK ile Boluspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turda dahil olmuştu. Bu turda karşılaştığı Sarıyer'i 4-0 mağlup etmeyi başaran Gaziantep FK, 4. turda mücadele ettiği Kütahyaspor'u da 2-0'lık skorla geçerek adını 5. tura yazdırmaya hak kazandı.

Konuk ekip Boluspor da Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turda dahil olmuştu. Bu turda karşılaştığı Fethiyespor'u 1-0'lık skorla geçmeyi başaran Boluspor, 4. turda mücadele ettiği Tarsus İdmanyurdu'nu da 2-1 mağlup ederek 5. tura yükselmeyi başarmıştı.

GAZİANTEP FK - BOLUSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Gaziantep FK ile Boluspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 5. turundaki bu mücadele 22 Aralık Perşembe günü oynanacak.

Kalyon Stadyumu'ndaki maçta hakem Ümit Öztürk görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Gaziantep FK # Boluspor # maç # futbol # türkiye kupası