Giresunspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Giresunspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Giresunspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? Giresunspor - Gaziantep FK maçı saat kaçta? Giresunspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Giresunspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Giresunspor - Gaziantep FK maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 16. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Giresunspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Giresunspor, ligde oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor, topladığı 16 puanla 13. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Gaziantep FK ise ligde oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, topladığı 17 puanla 10. sırada yer alıyor.

GİRESUNSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Giresunspor ile Gaziantep FK'nin karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 16. haftasındaki bu mücadele 29 Aralık Perşembe günü oynanacak.

Çotanak Stadyumu'ndaki maçta hakem Zorbay Küçük görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# giresunspor # Gaziantep FK # maç # futbol # spor toto süper lig # beIN Sports 2