Giresunspor - Karacabey Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Giresunspor ile Karacabey Belediyespor karşı karşıya gelecek. Giresunspor - Karacabey Belediyespor maçı ne zaman? Giresunspor - Karacabey Belediyespor maçı saat kaçta? Giresunspor - Karacabey Belediyespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Giresunspor - Karacabey Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Giresunspor - Karacabey Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 5. tur mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Giresunspor ile Karacabey Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turda dahil olmuştu. Bu turda karşılaştığı Amasyaspor'u 3-1 mağlup eden Giresunspor, 4. turda da Ankaraspor'u 3-2'lik skorla geçerek adını 5. tura yazdırmaya hak kazandı.

Konuk ekip Karacabey Belediyespor ise Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda dahil oldu. Bu turda Bandırmaspor ile karşılaşan Karacabey Belediyespor, rakibini 3-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmaya hak kazandı.

GİRESUNSPOR - KARACABEY BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Giresunspor - Karacabey Belediyespor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 5. turundaki bu mücadele 21 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Çotanak Stadyumun'daki maçta hakem Direnç Tonusluoğlu görev yapacak.

Saat 13.00'te başlayacak karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# giresunspor # Karacabey Belediyespor # maç # futbol # türkiye kupası