Kasımpaşa - Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kasımpaşa - Sivasspor maçı ne zaman? Kasımpaşa - Sivasspor maçı saat kaçta? Kasımpaşa - Sivasspor maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa - Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Kasımpaşa - Sivasspor maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 15. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Kasımpaşa ile Sivasspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Kasımpaşa, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 15 puanla 13. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Sivasspor, ligde oynadığı 14 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, topladığı 11 puanla 17. sırada yer alıyor.

KASIMPAŞA - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa ile Sivasspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 15. haftasındaki bu mücadele 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki maçta hakem Sarper Barış Saka görev yapacak.

Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# kasımpaşa # sivasspor # maç # futbol # beIN Sports 2 # spor toto süper lig