Konyaspor - Bodrumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Konyaspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Konyaspor - Bodrumspor maçı ne zaman? Konyaspor - Bodrumspor maçı saat kaçta? Konyaspor - Bodrumspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Konyaspor - Bodrumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Konyaspor - Bodrumspor Ziraat Türkiye Kupası maçı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2022-2023 sezonu heyecanı 5. tur mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Konyaspor ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda dahil oluyor. Spor Toto Süper Lig'de 14 maça çıkan Konyaspor, bu maçlarda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde 24 puan toplayan yeşil-beyazlılar, puan tablosunda 4. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bodrumspor ise Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda dahil olmuştu. Bu turda Altınordu ile karşılaşan Bodrumspor, rakibini 1-0 mağlup ederek adını 5. tura yazdırmayı başardı.

KONYASPOR - BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile Bodrumspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası 5. turundaki bu mücadele 22 Aralık Perşembe günü oynanacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# konyaspor # Bodrumspor # maç # futbol # türkiye kupası