Rusya Donbass bölgesini özgürleştirmeye devam ediyor

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna kuvvetlerinin Lisiçansk'taki hasarlı ve terk edilmiş ekipmanlarının görüntülerini yayınladı

Rusya Savunma Bakanlığı özel askeri operasyon sırasında Ukrayna kuvvetlerinin altyapısını izlerken ve hedeflerken "İskender" taktik füze sistemlerinden birinin çalışmasının görüntülerini yayınladı.

Rus ordusu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta başlattığı askeri operasyon kapsamında Ukrayna kuvvetlerinin mevzilerini ve askeri altyapısını vurmaya ve Donbass topraklarını özgürleştirmeye devam ediyor.

Rusya Savunma Bakanlığı'da Ukrayna kuvvetlerinin Lisiçansk'taki hasarlı ve terk edilmiş ekipmanlarının görüntülerini de yayınladı. Bakanlık ekipmanın Ukraynalı askerler tarafından terk edildiğini ve Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği özel askeri operasyon sırasında Rus askerleriyle yapılan muharebelerden kaçtığını açıkladı. 

Rus silahlı kuvvetleri, geçen 24 Şubat'tan bu yana, Rusya'nın güvenliğini ve Ukrayna'nın güneydoğusundaki Donbass bölgesini korumak için özel askeri operasyonu yürütmeye devam ediyor. 

# rusya # Ukrayna # Putin # rus ordusu # Donbass # Rus Silahlı Kuvvetleri # askeri operasyon # Zelenski # Lisiçansk # özel askeri operasyon