İş insanı Ethem Sancak: ''Çözüm Vatan Partisi'nde''

İş İnsanı Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı. "En sağlıklı programa ve stratejilere Vatan Partisi sahiptir. Yalpalamayan partidir, tarafını seçen partidir" dedi. "2023 seçimleri bir milli mücadele sürecidir vurgusu yapan Sancak, "Ben de partiye nefer olmak için geldim” ifadelerini kullandı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de "Ethem Sancak Vatan Partisi'ne hükümet olmak için geliyor.” dedi.

Bu sözlerle katıldı Vatan Partisi’ne İş insanı Ethem Sancak. Partinin Genel Başkanı Doğu Perinçek ile birlikte kameralar karşısına geçti Sancak. Önemli mesajlar verdi:

- Artık Asya çağı yükseliyor, emperyalizmle mücadelenin tek savunucusu Vatan Partisi'dir. Millete hizmet etmek için devam edebileceğim tek seçenek kürkçü dükkanına geri dönmekti.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Ethem Sancak Vatan Partisi'ne hükümet olmak için geliyor” dedi.

- Ethem Sancak Vatan Partisi'ne hükümet olmak için geliyor. Vatan Partisi'nin programı Türkiye'nin önündedir, gündemindedir, mecburiyetidir. Ethem Sancak Atatürk devrimini tamamlama görevinde öncü görevler alacak. Ethem Sancak örnek bir tavır gösterdi. Tüm milletimizi de bu tavrı paylaşmaya, Vatan Partisi'ne üye olmaya davet ediyorum.


Sancak’ın Vatan Partisi’ne katılımı Türkiye’de gündem oldu. Basının da yoğun ilgiyle takip ettiği açıklamada Sancak 2023 seçimlerine değindi. “bu bir milli mücadele sürecidir" vurgusu yaptı.

- 2023 seçimleri bir milli mücadele seçimidir. Son 50 yılın en önemli seçimidir. Bu seçimde bu Biden çetesinin kazanmaması lazım. Kazanırsa Suriye'ye, Irak'a, Libya'ya döneriz. ABD'nin planı bu. “Bunu engelleyecek bir milli faaliyet inşa etmek lazım. Bu bahriyeyi inşa edecek en sağlıklı programa ve stratejilere Vatan Partisi sahiptir. Yalpalamayan partidir, tarafını seçen partidir.


Sancak Vatan Partisi İle tanıştığı yılları da anlattı.

- Perinçek'in halkla birleşmeye olan çağrısı beni çok etkilemişti.


Türkiye’nin sorunlarına değinen Sancak, çözüm olarak Vatan Partisi’ni işaret etti. “yükselen Asya" mesajı verdi.


- Yeni asyanın bir siyasetçisiyim ben. Bu mücadeleye Vatan Partisi'nde bir nefer olarak katılmak benim için bir onurdur. Saygıdeğer Genel Başkanım Doğu Perinçek'e de beni aralarında kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Allah beni son nefesimi verene kadar örgütsüz bırakmasın. Bir insan için en kutsal iş insana hizmettir.


Açıklamanın sonunda basına fotoğraf Vatan Partisi Lideri Perinçek ve İş İnsanı Sancak “Hükümet olmaya geliyoruz” diyerek el sıkıştı.

# abd # türkiye # rusya # suriye # vatan partisi # milli # Doğu Perinçek # asya # son # ethem sancak