Ethem Sancak: "2023 seçimleri son 50 yılın en önemli seçimidir"

Ethem Sancak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile kameraların karşısında Vatan Partisi'ne katıldığını ilan etti. 2023 seçimlerinin bir Milli Mücadele seçimleri olduğunu ve Biden çetesinin kazanmaması gerektiğini söyleyen Sancak, bu duruma engelleyecek milli bariyeri Vatan Partisi'nin inşa edeceğini söyledi.

Ethem Sancak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile kameraların karşısında Vatan Partisi'ne katıldığını ilan etti. 2023 seçimlerinin bir Milli Mücadele seçimleri olduğunu ve Biden çetesinin kazanmaması gerektiğini söyleyen Sancak, bu duruma engelleyecek milli bariyeri Vatan Partisi'nin inşa edeceğini söyledi. Sancak şöyle konuştu: 

- Türkiye cephesinin 3 büyük dostu var: Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve onların en kıdemlisi ve tecrübelisi olarak Doğu Perinçek. Bu millete hizmet mücadelesinde devam edebileceğim tek yer, tek seçenek tilkinin kürkçü dükkanına dönmesiydi. Başkanım bana teklif edince benim için büyük onurdur dedim. Katılmaya karar verdim. 2023 seçimleri bir milli mücadele seçimidir. Son 50 yılın en önemli seçimidir. Bu seçimde bu Biden çetesinin kazanmaması lazım. Kazanırsa Suriye'ye döneriz. Irak'a döneriz. Libya'ya döneriz. ABD'nin niyeti bu. Büyük Ortadoğu Projesi'nin, renkli devrimlerinin nedeni de ABD'ydi. Bunu engelleyecek milli bariyer inşa etmek lazım. Bu bariyeri inşa edecek en sağlıklı programa ve siyasal stratejilere Vatan Partisi sahiptir. Bu ikinci büyük Milli Mücadeleden serfiraz çıkacak parti programı ve stratejisi olan partidir. Yalpalamayan ve tarafını seçen partidir. O özelliklerde Vatan Partisi'nde var. Benim de düşüncelerimle örtüştüğü için zaten eski mensuplarıyım da buraya katılmam ve buraya nefer olmam benim için bir onurdur. Beni Vatan Partisi ve saygıdeğer dostum,ağabeyim ve Genel Başkanım aralarına kabul ettikleri için huzurlarınızda kendilerine şükran duyuyorum teşekkür ediyorum. Allah beni son nefesimi verirken bile örgütsüz bırakmasın. 
# abd # türkiye # erdoğan # vatan partisi # milli # Doğu Perinçek # son # ethem sancak