Çin Ordusu tüm hazırlıklarını tamamladı

Uluslararası Ordu Oyunları (IAG) 2022'de "Taktik Atıcı" özel kuvvetler atış yarışmasına katılan Çin PLA ekibi , etkinlik için Kazakistan'a gitmeden önce tüm hazırlıklarını yaptı.

Uluslararası Ordu Oyunları (IAG) 2022'de "Taktik Atıcı" özel kuvvetler atış yarışmasına katılan Çin PLA ekibi , etkinlik için Kazakistan'a gitmeden önce tüm hazırlıklarını yaptı.

82. Ordu Grubu tugayından bir ekip, kısa süre önce Çin'in kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki bir eğitim sahasında maç öncesi uyum eğitimini tamamladı.

"Taktik Atıcı" özel kuvvetler atış yarışması, IAG çerçevesinde 2021 yılında yeni eklenen bir yarışma projesidir.

Çinli takım geçen yıl Taktik Nişancı yarışmasında ikinci oldu.

Bu yılki etkinlik için askerler, önceki yarışma deneyimlerinden ciddi bir şekilde ders aldılar, yenilikçi eğitim yöntemleri geliştirdiler, aktif olarak yarışma ortamına adapte oldular ve yarışma için yurt dışına çıkmadan önce tüm hazırlıklarını yaptılar.

Bir üye olan Xie Jin, "Bu yarışma, atıcının taktik farkındalığını ve rastgele imha yeteneğini test eden çok pratik. Grup yarışmasının düzenlenmesi de yüksek koordinasyon ve işbirliği gerektiriyor, bu yüzden sürekli birbirimizle koşmamız gerekiyor" dedi.

Xie, çekim yeteneğinin farklı sahnelerdeki eğitim seansları ve karşıt eğitimlerle büyük ölçüde geliştirildiğini söyleyerek şöyle konuştu:

- Bu uluslararası yarışma için temel antrenmanlara ve yoğun antrenmanlara eşit önem vermekte ısrar ettik, bilimsel antrenman planları oluşturduk. Temel atış kabiliyetini güçlendirme temelinde rastgele sahnelerin antrenmanlarını ekledik. Eleme değerlendirme sistemi ile, Ekip lideri Gao Feng, "Dışarıdaki rekabet için yeterli hazırlık yaparak, ekip üyelerinin baskıya ve psikolojik kaliteye dayanma yeteneklerini kapsamlı bir şekilde geliştirdik. 

Etkinlik Cumartesi günü başladı ve 27 Ağustos'a kadar iki hafta sürecek. 

IAG 2022, Çin, Rusya ve İran dahil 12 ülkenin ortak ev sahipliğinde 37 ülke ve bölgeden 270'den fazla askeri ekibin katılacağı toplam 36 yarışma belirliyor.

# rusya # iran # çin # Ağustos # Yurt # Sincan # çok # 2022 # Taktik Nişancı