Ukraynalı birlik Donetsk'te teslim oldu

Donetsk Halk Cumhuriyeti güçleri, Ukrayna güçlerinin bir biriminin Zaytsevo bölgesindeki Donetsk Halk Cumhuriyeti güçlerine tamamen teslim olduğunu açıkladı.

Unews Haber Ajansı'nın haberine göre Donetsk Halk Cumhuriyeti güçleri, Ukrayna güçlerinin bir biriminin Zaytsevo bölgesindeki Donetsk Halk Cumhuriyeti güçlerine tamamen teslim olduğunu açıkladı.

Donetsk Halk Cumhuriyeti güçleri, "Ukraynalı generaller tarafından Zaitsevo'da ölmek üzere gönderilen hazırlıksız ve zayıf silahlı Ukrayna silahlı kuvvetleri, yaşamı seçti, fırsattan yararlandı ve gönüllü olarak silahlarını teslim etmeye karar verdi" dedi.

Donetsk Halk Cumhuriyeti güçleri, Zaitsevo'da konuşlanan Ukrayna kuvvetlerinden bir birliğin çatışmayı durdurmak için bir talep gönderdiğini açıkladı

Açıklamada, "Sonuç olarak, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin bütün bir birimi silahlarını bırakıp teslim oldu ve mevzileri Donetsk Halk Cumhuriyeti güçlerinin kontrolüne geçti" denildi.

# Ukrayna # ukrayna donetsk # ukrayna donetsk son dakika # rusya ukrayna donetsk # ukrayna donetsk bölgesi # ukrayna donetsk savaş