CHP’li Beylikdüzü Belediyesi etkiliğinde PKK'ya destek

CHP’li Beylikdüzü Belediyesi “9. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamı” adı altında terör destekçilerine kucak açtı. Etkinliğe katılan HDP Beylikdüzü İlçe Başkanı Emrullah Şenyüz, terör örgütü PKK’ya yapılan operasyonların durması gerektiğini söyledi, CHP’li ve İYİ Partili isimler ise bu sözlere sessiz kaldı.

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir program düzenledi. Programa İYİ Parti ve HDP'li isimler de katıldı.

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen programda konuşan HDP Beylikdüzü İlçe Başkanı Emrullah Şenyüz, terör örgütü PKK'ya yapılan sınır ötesi operasyonların durdurulmasını istedi.

- Bir tarafta yurtta sulh, cihanda barış deniliyor. Öbür taraftan defalarca yurt dışı operasyonlar için Meclis'ten tezkere çıkarılıyor. Ve bu tezkerenin çıkarılması için de Meclis'in büyük kısmı el kaldırıyor, onay veriyor. Bunu kınıyoruz. Derhal bu operasyonların durdurulmasını talep ediyoruz. Gerçekten yurtta sulh, cihanda sulh diyoruz.



Terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonların durdurulmasını isteyen ve operasyonlara destek verenleri de kınadığını ifade eden Akyüz'e CHP ve İYİ Partili isimlerin tepki göstermemesi dikkat çekti

# İstanbul # chp # pkk # hdp # İyi Parti # Bir # beylikdüzü # Beylikdüzü belediyesi